FamFam verkoopt

Verkoop tweedehands kinderkleding & speelgoed


We organiseren een SALE met tweedehands kinderkleding & speelgoed in Hilversum. Kom je ook pareltjes te shoppen?
We hebben zoveel moois binnen gekregen via de verkoop-service, van de schattigste babypakjes tot aan stoere merkkleding in maat 176 en houten speelgoed.
Naast dat jullie een groot deel online kunnen vinden (zie hieronder), willen we jullie ook de kans geven om alles te zien, voelen, passen ect. Dus zet in je agenda:
- Woensdag 14 juni van 10-12.00 uur 
- Zaterdag 17 juni van 11-13.00 uur
Adres: Heuvellaan 50, Hilversum.
We maken er een feestje van met wat lekkers te eten & drinken en entertainment voor de kids. 

Verkoop-service

Kast of zolder vol met mooie kinderspullen waar jouw kids uitgegroeid zijn, maar geen tijd om het te verkopen? Wij gaan je helpen! Met onze tijdelijke FamFam verkoop-service nemen we alles uit handen! Je levert het bij ons in en wij zorgen ervoor dat het een tweede leven krijgt. Super easy!

Hoe werkt het?


Je kan liefdevol gebruikte kinderspullen inleveren, die 'zo goed als nieuw' zijn en waarvan de aanschafwaarde boven de €20,- was. We nemen kinderkleding, speelgoed, kinderwagens, loopfietsen en stepjes in. Maar ook buggy's en Stokke Tripp Trapp kinderstoelen. 

Voor uitgebreide informatie over wat je precies kan inbrengen

Klik hier

50% - 50%


Als je iets inbrengt, dan checken wij of het aan onze voorwaarden voldoet. Bijv. dat alles schoon, compleet en in ‘zo goed als nieuw’ staat is. We maken foto’s en plaatsen het op de website. Verkocht? Dan regelen wij alles met de koper en delen we de opbrengst. Jij hoeft niets te doen!

Super makkelijk, fijn voor je portemonnee en goed voor de wereld ♻️.

Tijdelijk

Het is onze missie om zo veel mogelijk kinderspullen een tweede leven te geven. We willen uittesten of de verkoop service daaraan bijdraagt. Daarom doen we dit tijdelijk en alleen in mei & begin juni. Kunnen we je helpen, dan is nu je laatste kans. Op zaterdag 10 juni doen we eenmalig een ronde door ‘t Gooi om kinderkleding en klein speelgoed op te halen.