Koop en verkoop de leukste kinderspullen

FamFam 

FamFam is het nieuwe platform om liefdevol gebruikte kinderspullen een tweede leven te geven bij jou in de buurt. 

Geef een tweede leven aan je kinderspullen, lokaal en laagdrempelig
Wij geloven in een toekomst waarin we meer hergebruiken en minder nieuw produceren. En samen maken we die toekomst waar. Via de marktplaats van FamFam geef je tweedehands kinderspullen makkelijker een tweede leven. Laagdrempelig en lokaal. Het is niet alleen beter voor de wereld, maar ook voor je eigen bankrekening. 

Lekker lokaal
Je dierbare kinderspullen en herinneringen gaan nooit heel ver weg. Het zou zomaar kunnen dat je dat speelgoed van vroeger straks in je buurt tegenkomt, vastgehouden door twee andere handjes. FamFam houdt het namelijk lekker dichtbij. Kopen en verkopen vindt bij voorkeur plaats bij jou in de buurt.

Vriendelijker, voor elkaar en het milieu
Dat maakt het niet alleen betrouwbaarder, maar ook makkelijker. Geen gedoe met versturen naar ver weg: je kunt je spullen als het ware meenemen naar school om ze daar uit te wisselen. Dat zijn ook weer minder pakketjes en PostNL bussen op de weg. De circulaire economie wordt toegankelijk gemaakt, omdat we het makkelijk maken: beginnend in je eigen buurt.

De voordelen van FamFam:
  • Door te (ver)kopen aan mensen die dicht bij je staan wordt het veiliger, duurzamer en socialer
  • Tweedehands kinderspullen kopen wordt een stuk betrouwbaarder. Het is lokaal of zelfs van bekenden, dus je weet ook welke kwaliteit je kunt verwachten.
  • Op FamFam vind je alleen maar kinderspullen, maar dan wel álle kinderspullen. Dus ook kinderboeken, je kinderwagen en speelgoed. De zoekfunctie laat je uitgebreid zoeken. 
    Rompertje nodig? Zoek direct de juiste maat, staat en kleur.
  • Samen maken we een grotere impact. Door ergens een tweede leven aan te geven en dichtbij te kopen besparen we samen veel CO2 uitstoot en water.
  • Het is niet alleen beter voor de wereld maar ook voor je eigen bankrekening.
  • Wie weet ontmoet je leuke nieuwe families in de buurt en groeien er nieuwe vriendschappen!