Koop en verkoop de leukste kinderspullen
We werken met een klein team en het innemen, fotograferen, online zetten, opslaan + ect is best arbeidsintensief. Dat is waarschijnlijk precies waarom jij het fijn vindt dat wij dit voor je kunnen doen. We moeten daarom kritisch zijn op wat we innemen en hebben om die reden een aantal voorwaarden opgesteld:

Belangrijk is dat we alleen dingen innemen die ‘zo goed als nieuw’ zijn en waarvan de nieuwwaarde / aanschafwaarde boven de €20 ligt.
 
.

Babykleding & Kinderkleding
Alle lente / zomer kleding van maat 56 t/m 152 is welkom, inclusief verkleedkleding en sportkleding. Alleen geen rompers, overhemden voor jongens en kleding van Primark, H&M en soortgelijke merken. Kleding van de Hema en Zara met een aanschafwaarde boven de €20 is wel welkom.

Speelgoed
Van Duplo, Lego en Playmobil e.d. nemen we alleen complete sets in. Geen losse items. We nemen geen Disney, knuffels en speelgoed met veel kleine onderdelen in.

Kinderwagens & Buggy’s
De wagens van o.a. Bugaboo, Cybex, Easywalker, Jools en Koelstra zijn heel welkom. Losse accessoires kunnen we niet innemen, alleen als de accessoires bij de ingeleverde kinderwagen horen. Meerijdplankjes zijn wel welkom.

Loopfietsen & stepjes
We nemen geen kinderfietsen in maar wel loopfietsjes en steps van oa Pucky en Micro.

Stokke Tripp Trapp kinderstoelen & accessoires


We gaan ervan uit dat alles schoon en compleet is als jullie het inbrengen. De spullen mogen niet ouder dan 5 jaar zijn, zo kunnen we het aanbod up to date houden.

Ingebracht en dan?


Met de verkoopservice nemen we alles uit handen, dus je hoeft ook niet na te denken over de prijs. Wij kijken naar het merk, de staat ect en zullen naar aanleiding daarvan een realistische prijs eraan geven. Bij verkoop delen we de opbrengst. 

Deze tijdelijke verkoop service is een test, om te onderzoeken of we dit in de toekomst structureel kunnen gaan doen. De looptijd t/m mei. Na deze periode nemen wij contact met je op over de verkochte en eventueel niet verkochte items en de uitbetaling. Uitbetalen kan dmv een FamFam tegoed wat je kan gebruiken voor toekomstige aankopen op FamFam of overmaken naar je bankrekening.  

De items die niet verkocht zijn kan je bij ons komen ophalen of wij zorgen ervoor dat het bij een goed doel terecht komt zodat er anderen kinderen heel blij van worden!