Koop en verkoop de leukste kinderspullen

Verkoop kinderspullen

veilig en snel in de buurt

Klik hier om een advertentie te plaatsen

Tweede leven

Geef een tweede leven aan kinderspullen! Maak anderen ouders en kinderen in de buurt blij met de spullen waar jouw kids uitgegroeid zijn. Daarmee creeer je niet alleen ruimte in huis, maar verdien je ook een fijn extraatje en draag je bij aan de circulaire economie. 

Het is super easy en binnen 1 min heb je het online staan!

Maak hier een account aan

Famfam in het kort

1 train

Advertentie aanmaken

Upload een heldere foto en met een korte beschrijving. Voeg tags toe, zo wordt je advertentie nog beter gevonden.

2 chat

Verkocht?

Zodra iemand het gekocht heeft ontvang je een mailtje. Via de chat spreek je met de koper een moment af om het op te halen. 

3 present

Uitbetaling

Bij het uitwisselen ontvang jij een code die je invult op de website. Het bedrag staat meteen in je FamFam portemonnee. Gebruik dit als tegoed voor een toekomstige aankoop of laat het uitbetalen op je bankrekening.

Waarom FamFam

Verkopen via FamFam kost je niets, je hoeft niet in de weer met de verzending van pakketjes en de uitbetaling gaat veilig digitaal via ons platform. We maken het graag persoonlijk en we hanteren vaste prijzen dus ook geen gezeur met onderhandelen over €0,50.

Wat houdt je tegen?

Klik hier om een advertentie te plaatsen

Wat kan je op FamFam verkopen?

Eigenlijk alles dat een kind nodig heeft van 0 tot aan einde basisschool. We beperken ons niet tot bepaalde merken, we geven graag aan zo veel mogelijk dingen een tweede leven. Vraag jezelf af: zou ik dit op FamFam willen kopen en is de kwaliteit nog goed genoeg? Zo ja, dan is het heel welkom.

Door elk item dat hier verkocht wordt, wordt er ook een item minder nieuw geproduceerd! 

Klik hier om te starten met verkopen

Veel vraag naar

Op dit moment zien we dat er veel vraag is naar skispullen zoals snowboots en skibroeken. Door het hele jaar is er veel vraag naar kinderfietsen, Lego en Duplo, Stokke kinderstoelen en alles wat je nodig hebt als je in verwachting bent van een baby. Van commodes en een box tot aan een ledikantje en draagzak. 

Dus heb jij nog iets liggen, maak er iemand anders in de buurt blij mee!

Advertentie maken

Populaire categorieën