Koop en verkoop de leukste kinderspullen

Liefdevol gebruikt

lokaal doorgegeven

De lokale marktplaats voor kinderspullen

Welkom bij FamFam

FamFam is het nieuwe platform voor tweedehands kinderspullen in de buurt. Op de marktplaats van FamFam vind je alleen maar kinderspullen en we houden het lekker dichtbij. Kopen en verkopen vindt plaats bij jou in de buurt, zodat je niet ver hoeft te reizen of verzenden en weet bij wie het vandaan komt. Dat maakt het niet alleen betrouwbaar, maar ook makkelijk en duurzaam.

Lees meer

De kast van Nina Pierson

We zijn super trots dat Nina Pierson ook haar kinderspullen via FamFam een tweede leven geeft. Nina is moeder van drie mooie kinderen en een bevlogen ondernemer, auteur en podcastmaker met een groot hart voor duurzaamheid. Hier vind je haar zorgvuldig geselecteerde tweedehands kinderspullen die een nieuw avontuur verdienen. 

Klik hier voor haar hele kast

Check de mooie spullen van Nina

Onze missie

Onze missie is om tweedehands de standaard te maken voor alle spullen die je kind nodig heeft. Waarom iets nieuw kopen als er al zoveel kwalitatieve kinderspullen zijn?!

Wordt ook onderdeel van de FamFam Family en (ver)koop veilig, makkelijk en snel al je kinderspullen in je eigen buurt.

Maak een account aan

Wat anderen zeggen

Wat een gemak. Playmobil kasteel binnen no-time weer in gebruik bij een nieuwe ridder in de dop!

Anna uit Amsterdam
FamFam is het bewijs dat duurzame keuzes ook makkelijk, leuk en betaalbaar kunnen zijn. Ik kan het iedereen aanraden.

Yvonne - moeder van 2 dochters
'Fijn platform om baby en kinderspullen te kopen en verkopen. Overzichtelijk en makkelijk in gebruik.'

Els uit Muiden

Check de mooie spullen van Nina

Famfam in het kort

1 train

Koop & verkoop kinderspullen

Vind via de filters snel waar jij naar opzoek bent & plaats in 30 sec. een product online waar jouw kind uitgegroeid is.

2 chat

Verkocht, gekocht of weggegeven?

Stem via de chat met elkaar af wanneer je de spullen uitwisselt. Morgen op het schoolplein? Wel zo makkelijk, veilig en snel!

3 present

Een tweede leven!

Door elk item dat via FamFam een nieuw leven krijgt, wordt er ook een product minder nieuw geproduceerd. Een cadeau voor de wereld en je bankrekening!

Luister tip

Wij halen veel inspiratie uit de podcast serie die Nina Pierson maakt: Vrouw'en. Hierin gaat ze samen met bekende vrouwen opzoek naar het antwoord op de vraag: hoe blijf je als vrouw bij jezelf, als je ook een moederrol te vervullen hebt? 

Ze voert hele mooie openhartige gesprekken, een echte aanrader! Luister bijv. tijdens het fotograferen van de kinderspullen waar je kids uitgegroeid zijn ;). 

Klik hier om de podcasts te luisteren

Tweede leven

Geef een tweede leven aan kinderspullen! Maak anderen ouders en kinderen in de buurt blij met de spullen waar jouw kids uitgegroeid zijn. Daarmee creeer je niet alleen ruimte in huis, maar verdien je ook een fijn extraatje en draag je bij aan de circulaire economie. 

Het is super easy en binnen 1 min heb je het online staan!

Klik hier om een advertentie te plaatsen

Populaire categorieën