Koop en verkoop de leukste kinderspullen

De leukste kinderspullen

koop je hier tweedehands

Van groot tot klein...

Ontdek de leukste tweedehands kinderkleding, speelgoed, kinderfietsen, baby-uitzet en meer op de lokale marktplaats van FamFam. Alles is makkelijk en snel op te halen bij buurtgenoten voor een klein prijsje. 

Check bijvoorbeeld de preloved kinderkleding van mooie merken als Petit Bateau, Bobo Choses en Tommy Hilfiger, maar ook gewoon van de Hema. 

Klik hier voor kinderkleding

Tweedehands kinderkleding

Nooit uitgespeeld...

Je vindt een groot aanbod van tweedehands speelgoed op FamFam. Van Duplo en Lego tot aan puzzels, maar ook houten speelgoed en educatieve spelletjes! Via onze filter voor leeftijd vind je ook makkelijk iets dat aansluit bij de ontwikkeling van je kind.

Voor speelgoed klik je hier

Waarom lokaal?

We hoeven je niet uit te leggen waarom tweedehands een goede keuze is. Maar wist je dat tweedehands lokaal de aller beste optie is? Geen pakketbusjes op de weg, geen verpakkingsmateriaal maar wel vertrouwd, betaalbaar en super snel in huis.  

Maak bewuste keuzes voor je gezin en de planeet, terwijl je vertrouwd lokaal shopt.

Meer inspiratie

Samen erop uit

Opzoek naar een tweedehands kinderwagen, autostoeltje of een kinderfiets. Bij FamFam ben je aan het juiste adres! Ook loopfietsjes voor peuters, fijne draagzakken voor baby's en een campingbedje voor de vakantie vind je hier terug. 

Alles voor onderweg & op de weg

Onderweg & op de weg

Veilig betalen via FamFam

Je kan heel makkelijk en veilig preloved kinderspullen kopen, want alle betalingen gaan via FamFam. Als je iets koopt dan betaal je easy via  IDEAL en onze betalingspartner zorgt ervoor dat het geld pas wordt uitbetaald wanneer het product is overhandigd.

Lees meer

Wat anderen zeggen

'Het hele feest outfit van mijn dochter op FamFam gescoord en alles snel kunnen ophalen bij ouders van school. Leuk om ze zo tegen te komen!'

Sophie uit Hilversum
'Fijn platform om baby en kinderspullen te kopen en verkopen. Overzichtelijk en makkelijk in gebruik.'

Els uit Muiden
Echt fantastisch om zo makkelijk mooie tweedehands babyspullen te kunnen vinden. Het fijnste: alles is in de buurt en tegen een vaste prijs.

Irene uit Bussum
Alle kinderspullen overzichtelijk op 1 plek en alles om de hoek op te halen voor een zacht prijsje. Ideaal

Eric uit Bussum
FamFam is het bewijs dat duurzame keuzes ook makkelijk, leuk en betaalbaar kunnen zijn. Ik kan het iedereen aanraden.

Yvonne uit Huizen
Eindelijk een oplossing voor alle kinderspullen op zolder. Het werkt als een trein!

Fleur uit Hilversum

Knusse kinderkamer

Meubels zijn bij uitstek iets om tweedehands te kopen. Denk aan een box of Stokke kinderstoel of spullen voor de kinderkamer zoals een ledikantje. Het gaat jaren mee en de kwaliteit is meestal nog heel goed. Soms een klein linkje verf en het ziet er weer als nieuw uit! Waarom zou je nieuw kopen als er al zo veel moois is?!

Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer & meubels

Eindeloos lezen

Zo veel prachtige kinderboeken, prentenboeken en leesboekjes die klaar zijn voor een nieuwe avonturier. Boeken zijn bij uitstek iets om tweedehands te kopen en verdienen het om opnieuw gelezen te worden en andere kindjes te verwonderen. 

Mooie tweedehands kinderboeken

Kinderboeken

Betaling annuleren?

Iets afgerekend, maar past het bijv niet. Geen probleem. Met een druk op de knop annuleer je de aankoop. Dan staat het aankoopbedrag direct in je FamFam portemonnee. Dit kan je gebruiken als tegoed voor een toekomstige aankoop of laten uitbetalen op je bankrekening. 

Account aanmaken

Maak een account aan en je vindt alles nog makkelijker bij jou in de buurt, omdat we je postcode onthouden. No worries, verder doen we niets met je gegevens. Alleen als je het leuk vindt dan sturen we je onze maandelijkse nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van acties, tips en nieuwtjes. 

Populaire categorieën