Koop en verkoop de leukste kinderspullen

FamFam Amstelveen

Yes: FamFam Amstelveen is live!  We zijn blij dat we nu ook alle ouders in Amstelveen en omgeving kunnen helpen om makkelijk een tweede leven te geven aan kinderspullen!

Wil jij ons helpen met een vliegende start?
Het werkt pas echt goed als er heel veel kinderspullen te koop worden aangeboden. Dus bij deze een oproep aan alle ouders in Amstelveen. Verzamel de kwalitatieve baby en kinderspullen die jullie niet meer gebruiken en zet ze op FamFam. Zo heeft er iemand anders in de buurt er binnenkort weer plezier van! 

We helpen je graag. Om te beginnen vind je hier een paar tips voor goede foto's:
∞ Maak duidelijke foto’s bij daglicht
∞ Gebruik een rustige, lichte achtergrond
∞ Fotografeer kleding op een hanger en strijk het, dat scheelt de wereld!

Fototips
We hebben een aantal grote witte kartonnen platen die je als achtergrond kan gebruiken zodat het er nice & clean uitziet. Mocht je die willen lenen, stuur een berichtje naar sabine@famfam.nl. Dan zorgen we ervoor dat er eentje bij jou terecht komt. 


Heb jij ideeen over hoe we FamFam onder de aandacht kunnen brengen zodat alle ouders en grootouders in Amstelveen weten dat we er zijn? Alle hulp en tips zijn welkom! Stuur een mailtje naar sabine@famfam.nl. En als jij het wil delen in de buurtapp, schoolapp, bij sportklasjes oid dan worden we daar heel blij van. Samen maken we het tot een succes! Dankjewel alvast!Te koop in Amstelveen

Koop & Verkoop

de leukste kinderspullen

Klik hier voor de Amstelveen pagina