Koop en verkoop de leukste kinderspullen

Koop & Verkoop

de leukste kinderspullen

Klik hier om kinderspullen te verkopen

Laatst geplaatst

Nieuw in Amstelveen!

FamFam is dé persoonlijke marktplaats voor tweedehands kinderspullen in jouw buurt. Net live in Amstelveen, dus start direct en volledig gratis met het verkopen van speelgoed, kinderkleding, kinderboeken, de babyuitzet & meer in jouw eigen buurt. Heel vertrouwd, makkelijk & snel!

Lees meer

Populaire categorieën

Wat anderen zeggen

Een super concept, fijn dat alles in de buurt is. Lekker vertrouwd en makkelijk!

Sasha uit Amstelveen
Wat een gemak. Playmobil kasteel binnen no-time weer in gebruik bij een nieuwe ridder in de dop!

Anna uit Amsterdam
Eindelijk een oplossing voor alle mooie babyspullen die we niet meer gebruiken.

Pieter uit Amstelveen
Vanochtend een berichtje gestuurd, vanmiddag opgehaald op weg naar de hockey. Ideaal!

Carlijn uit Amstelveen

Liefdevol gebruikt, lokaal doorgegeven

De missie van FamFam is om tweedehands de standaard te maken voor alle spullen die je kind nodig heeft. Waarom iets nieuw kopen als er al zoveel kwalitatieve kinderspullen zijn?!

Lees meer

Famfam in het kort

1 train

Koop & verkoop kinderspullen

Vind via de filters snel waar jij naar opzoek bent & plaats in 30 sec. een product online waar jouw kind uitgegroeid is.

2 chat

Verkocht, gekocht of weggegeven?

Stem via de chat met elkaar af wanneer je de spullen uitwisselt. Morgen op het schoolplein? Wel zo makkelijk, veilig en snel!

3 present

Een tweede leven!

Door elk item dat via FamFam een nieuw leven krijgt, wordt er ook een product minder nieuw geproduceerd. Een cadeau voor de wereld en je bankrekening!

Betalen via FamFam

Je kan heel makkelijk en veilig preloved kinderspullen (ver)kopen, want alle betalingen gaan via FamFam. Als je iets koopt dan betaal je easy via IDEAL en onze betalingspartner zorgt ervoor dat het geld wordt uitbetaald wanneer het product is overhandigd.

Lees meer

Start nu met verkopen

Help ons aan een vliegende start en begin meteen met verkopen. Want het werkt pas echt goed als er veel kinderspullen te vinden zijn in Amstelveen! Binnen 30sec heb je een advertentie geplaatst en het kost je niks! 

Pssst: we verwachten dat er veel speelgoed uitgewisseld gaat worden in aanloop naar de feestdagen, dus zoek nu jullie speelgoed uit! 

Maak een advertentie