De mooiste tweedehands kinderkleding

Opzoek naar echt mooie preloved babykleding en kinderkleding? Wij delen onze tips om pareltjes te vinden!
 
- Volg verkopers
Heb je mooie kinderspullen van iemand gekocht? Je kan die verkoper volgen, dan ontvang je direct een mailtje als de verkoper een nieuwe advertentie online plaatst en ben je als eerste op de hoogte.

- Zoek ook op maten die nu nog te groot zijn
Wij kopen heel vaak de mooiste kleertjes alvast vooruit. Stel je komt iets tegen dat twee makten te groot is, maar waar je heel blij van wordt. Koop het! Dan hoef je later niet meer opzoek en ze groeien als kool dus voordat je het weet rennen ze erin rond!

- Als de brandweer
Het zal geen verassing zijn, de mooiste dingen zijn het meest gewild en dus het snelste weg. Check daarom regelmatig de website. Je kan heel makkelijk filteren zodat je allen de nieuwste items ziet. Handig toch?!

- Kwaliteitscheck: check
Wij hebben een tijdelijke verkoop service, waarbij ouders kun kwalitatieve baby- en kinderspullen kunnen inleveren die nog zo goed als nieuw zijn. Wij verkopen het tegen een percentage van de verkoopprijs. Maar wij checken al deze items ook heel goed. Ze zijn gegarandeerd van mooie kwaliteit, schoon, compleet ect. Je vindt alle items die Famfam verkoopt hier.

- Kunstje leren
De een kan het iets makkelijker dan de ander, ergens doorheen kijken. Soms worden er bijv. prachtige tweedehands babykleertjes aangeboden, alleen zijn de foto's rommelig gemaakt of met slecht licht. Scroll er niet zomaar voorbij, er kunnen pareltjes tussen zitten!

PS. Mocht je zelf iets willen verkopen en nog opzoek zijn naar tips voor fotografie ect. Check deze blog met verkooptips