Koop en verkoop de leukste kinderspullen

Koop & Verkoop

de leukste kinderspullen

Klik hier om je kinderspullen te verkopen

FamFam Amsterdam!

FamFam is de persoonlijke en lokale marktplaats voor tweedehands kinderspullen in Amsterdam. We zijn net live in Amsterdam en helpen jou om makkelijk en snel een tweede leven te geven aan kinderspullen. Verzamel de kinderspullen waar jouw kind uitgegroeid is en verkoop ze nu via FamFam. Dan heeft er binnenkort iemand anders in de buurt plezier van!

Maak een account aan

Laatst geplaatst

Verzamel je spullen

Help ons aan een vliegende start en zet meteen de kinderspullen online waar jouw kids uitgegroeid zijn, zodat iemand anders in de buurt er plezier van kan hebben.  

Tip: Er wordt in aanloop naar de krokusvakantie veel speelgoed en skispullen uitgewisseld, dus ga weer even kritisch overal doorheen. Dit is het moment om het te verkopen, uit te lenen of weg te geven! 

Klik hier om een advertentie te plaatsen

Famfam in het kort

1 train

Koop & verkoop

Vind via de filters snel waar jij naar opzoek bent & plaats in 30 sec. een product online waar jouw kind uitgegroeid is.

2 chat

Gevonden?

Betaal met Ideal en stem via de chat met elkaar af wanneer je de spullen uitwisselt. Morgen op het schoolplein? Wel zo makkelijk, veilig en snel!

3 present

Een tweede leven

Door elk item dat via FamFam een nieuw leven krijgt, wordt er ook een product minder nieuw geproduceerd. Een cadeau voor de wereld en je bankrekening!

Liefdevol gebruikt, lokaal doorgegeven

De missie van FamFam is om tweedehands de standaard te maken voor alle spullen die je kind nodig heeft. Waarom iets nieuw kopen als er al zoveel kwalitatieve kinderspullen zijn?!

Lees meer

Wat anderen zeggen

Wat een gemak. Playmobil kasteel binnen no-time weer in gebruik bij een nieuwe ridder in de dop!

Anna uit Amsterdam
FamFam is het bewijs dat duurzame keuzes ook makkelijk, leuk en betaalbaar kunnen zijn. Ik kan het iedereen aanraden.

Yvonne - moeder van 2 dochters
'Fijn platform om baby en kinderspullen te kopen en verkopen. Overzichtelijk en makkelijk in gebruik.'

Els uit Muiden

Waarom verkopen via FamFam?

Verkopen via FamFam kost je niets, je hoeft niet in de weer met de verzending van pakketjes en de uitbetaling gaat veilig digitaal via ons platform. We maken het graag persoonlijk en we hanteren vaste prijzen dus ook geen gezeur met onderhandelen over €0,50.

Wat houdt je tegen? Het is super easy, binnen 1 min heb je het online staan!

Klik hier om een advertentie te plaatsen

Betalen via FamFam

Je kan heel makkelijk en veilig preloved kinderspullen (ver)kopen, want alle betalingen gaan via FamFam. Als je iets koopt dan betaal je easy via  IDEAL en onze betalingspartner zorgt ervoor dat het geld wordt uitbetaald wanneer het product is overhandigd. 

Lees meer

Populaire categorieën