Koop en verkoop de leukste kinderspullen
Categorieën

Kinderspullen verkopen

Liefdevol gebruikt, lokaal doorgeven

Wij helpen je graag om eenvoudig en lokaal jouw liefdevol gebruikte speelgoed, kinderkleding, kinderstoelen etc. een tweede leven te geven. Maar waarom zou je jouw kinderspullen willen verkopen? 

1. Maakt ruimte: Kinderen groeien als kool en ruimt ein huis is kostbaar. Verkoop de items die niet meer nodig zijn en maak plaats voor nieuwe herinneringen. 

2. Financieel slim: Verdien iets extra door kwalitatieve kinderspullen te verkopen. Een win-winsituatie voor jouw portemonnee.

3. Duurzaam: Door de dingen waar jouw kinderen uitgegroeid zijn te verkopen, draag je actief bij aan een duurzame wereld. Hergebruik vermindert namelijk de vraag naar nieuwe productie. 

4. Goed gevoel: Het voelt heel goed om iemand anders blij te maken met iets dat jullie niets meer aan hebben. Wordt onderdeel van de FamFam commnity en help buren en lokale families aan betaalbare kinderspullen. 

Verkopen is super easy. Maak een heldere foto, upload deze op de website met een korte beschrijving. Zodra iemand het gekocht heeft ontvang je een mailtje van ons en kan je via de chat met elkaar afstemmen waar en wanneer het opgehaald wordt. De betaling gaat veilig via ons platform dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Klik hier om meteen te starten met verkopen.