Contact

Let's connect!
Heb je een vraag, opbouwende feedback of wil je samenwerken? 
Laat het weten via: sabine@famfam.nl  


Degene achter FamFam…
Heet Sabine! Als moeder van twee jongens van 5 en 7 jaar weet ik wat er qua spullen binnenkomt en vervolgens rondslingert, trust me.

Om de hoek bij ons vorige huis zat een hele leuke tweedehands kinderwinkel. Ik bracht en kocht daar van alles. Makkelijk, lokaal, en sociaal! Totdat we verhuisden. Omdat er geen goed alternatief in de buurt was en omdat ik de huidige online opties niet toereikend vind ben ik gaan nadenken over hoe dit anders kan. En van denken kwam doen. En van doen, kwam FamFam. Alle kleine beetjes helpen en ik hoop via FamFam de wereld een stukje mooier te maken. En ik wil het voor jou ook makkelijker maken om dat te doen. Ook met kleine stappen komen we samen heel veel verder!

We hebben de website nog niet zo lang geleden online gezet en we leren nog elke dag. Dat betekent dat jij een van de eerste gebruikers bent en daar zijn we super blij mee! Houd er rekening mee dat er nog kleine foutjes in kunnen zitten die wij nog niet gevonden hadden. Als je zoiets iets tegenkomt, laat het ons dan weten. Alle feedback is welkom. Samen kunnen we dit platform verbeteren, het tot een groot succes maken!

Omdat we nog in de eerste fase zitten kan je nu gratis gebruik maken van het platform, we hopen dat je in ruil daarvoor eerlijke feedback aan ons wilt geven. In de toekomst kunnen we wellicht een kleine fee rekenen om het platform up-to-date te kunnen houden.