Blog

Zomervakantie met kids


De zomervakantie staat voor de deur en daar lijkt iedereen helemaal klaar voor te zijn na een lange periode thuis te zijn geweest. Nu eindelijk weer meer mogelijkheden om leuke dingen te doen in eigen land en om op vakantie te gaan naar het buitenland.  

Wat je ook gaat doen, het blijft altijd een uitdaging om de juiste spulletjes mee te nemen. Mijn ervaring is dat het eigenlijk niet uitmaakt of wij een weekend weg gaan in Nederland of drie weken naar het buitenland, het blijft een volksverhuizing. 

Maar ik hou van slim pakken en niet te veel meenemen. Een tasje voor de kids met een paar leuke spelletjes voor onderweg en een schep + bal voor op het strand. Goede zonbescherming in de zin van UVshirtje, petje en zonnebrand. Makkelijke instappers en lekkere luchtige kleren plus wasmiddel en je bent al een heel eind.  
Vergeet niet ook een mooi boek en een doeboekje mee te nemen bijv voor tijdens het wachten op een lekker koud drankje bij een restaurantje, een rustig moment na intensief spelen in het zwembad ect.  

Heb je inspiratie nodig voor uitjes in de buurt? Check de site van Go Kids ’t Gooi voor voor de leukste tips om op pad te gaan met de kids. Succes gegarandeerd: go-kids.nl/t-gooi

Mocht je zomerse dingen nodig hebben, kijk of je tijdelijke dingen kan lenen of misschien kan je iets overnemen van iemand in de buurt zodat je het niet nieuw hoeft te kopen. Er zijn als zo veel mooi spullen, zonde om er nog meer te moeten produceren!  

Fotocredits: UnsplashTorsten Dederichs.


---------------------------------------------------------------Koningsdag 2021

Ook dit jaar is Koningsdag anders dan anders. Maar we maken er samen iets leuks van. Want er kan ook nog heel veel wel. Denk aan Oud Hollandse spelletjes, mega 'street art' van stoepkrijt in het thema van Koningsdag, oranje koekjes bakken en natuurlijk jullie kinderspulletjes verkopen op een online kleedje.

Maak er een gezellige familie activiteit van. Tijdens het uitzoeken van jullie speelgoed kan je het met de kinderen hebben over waarom het leuk maar zeker ook goed is om het speelgoed een tweede leven te geven. En wellicht leuk om te bedenken wat jullie kunnen doen van de centjes die jullie er mee verdienen. Bijvoorbeeld dat de kinderen zelf iets anders leuks mogen uitzoeken op FamFam, of dat jullie iets leuks gaan doen samen.

Zorg voor frisse, duidelijke foto's, dan verkoop je de kinderspullen sneller.
Tip: Print een OR code uit voor een open Tikkie, dan kan betalen ook heel veilig en heb je elkaars telefoonnummer niet eens nodig.

Veel plezier samen!

iStock-675076964.jpg 6.69 MB